piątek, 9 listopada 2018

Walne Zebranie AD 2018 - zapraszamy!!!

Drogie Morsy!

Dawno, dawno temu (pod koniec ubiegłego sezonu) zapowiadaliśmy organizację Walnego Zebrania wszystkich morsów z Pogoria Morsuje - ten czas wreszcie nadszedł.

Jeżeli oprócz wspólnego morsowania chcesz mieć udział w decydowaniu, jak nasz klub ma wyglądać, jeżeli chcesz brać udział w wyjazdach (najbliższe planowane - do Mielna!) i klubowych imprezach, jeżeli chcesz dołączyć do morsowej grupy na FB (wyłącznie dla aktywnych członków Pogoria Morsuje!), jeżeli chcesz dołożyć swoją cegiełkę do tworzenia nowych flag, banerów i wyróżniających nas gadżetów i ciuchów - dołącz do nas! Mamy więcej pomysłów, które według nas dają czadu, ale nie chcemy się z nimi jeszcze afiszować ;)

Zapraszamy wszystkie morsy, które są z nami od lat, jak również świeżaki, które dopiero zaczynają swoją przygodę z morsowaniem - nieformalnie działamy od 2012 roku, "statutowo" od 2017, więc też jesteśmy stosunkowo "świeżym" stowarzyszeniem :) Na morsowaniu inaugurującym bieżący sezon mieliście okazję poznać założycieli Pogoria Morsuje - teraz z sympatyków i współmorsów możecie stać się współtwórcami naszego klubu :)

Spotkanie będzie miało miejsce 24.XI (ostatnia sobota listopada) w Centrum Aktywności Obywatelskiej, ulica Sienkiewicza 6A (wejście przez bramę obok pizzerii Moskva - link do mapki) o godzinie 11:00.

Równocześnie informujemy, że startujemy z zapisami na XVI Międzynarodowy Zlot Morsów w Mielnie (8-10.02.2019). Dla aktywnych członków Pogoria Morsuje organizujemy wspólny transport (zakwaterowanie - we własnym zakresie). Jak się zapisać? Wkrótce po Walnym Zebraniu udostępnimy zapisy online, podobnie jak rok temu.

Bardzo prosimy o potwierdzenie swojej obecności do 19.XI (poniedziałek) przez formularz dostępny pod tym adresem.

Dzięki - i do zobaczenia!
Wasza Pogoria Morsuje

Brak komentarzy: